Stiri: Finante

Noile reglementări în domeniul Preţurilor de Transfer, dezbătute de Deloitte şi BusinessMark Event

04.03.2016

Deloitte şi BusinessMark Event Management vor organiza pe 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucureşti, un seminar cu tema “Noi reglementări în domeniul Preţurilor de Transfer”, eveniment în cadrul căruia se va analiza impactul cerinţelor de documentare din perspectiva preţurilor de transfer care se întrevăd a fi implementate, precum şi al noilor norme fiscale din perspectiva preţurilor de transfer.

La finele lui 2015, s-a finalizat procesul complex de rescriere a Codului Fiscal şi a Codului de Procedură Fiscală, iar în 2016 a urmat publicarea Ordinului Preşedintelui ANAF 442, privind condiţiile de solicitare şi prezentare a dosarului preţurilor de transfer precum şi publicarea Normelor de aplicare a noului Cod Fiscal.

Printre temele dezbătute în cadrul seminarului se numără:

– Preţurile de transfer în România: Istoric şi cadrul general

– Modificări legislative: Obligaţii actuale şi viitoare în documentarea preţurilor de transfer

– Procedura de control a preţurilor de transfer

– OECD BEPS – Acţiunile ce privesc preţurile de transfer

Seminarul va fi susţinut de către Ciprian Gavriliu, Director, Departamentul Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România, şi Adriana Niţoiu, Senior Consultant, Departamentul Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România.

Pentru detalii şi înscrieri, accesaţi business-mark.ro sau contactaţi organizatorii la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.