Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S8, disponibile şi la Vodafone. Ce preţuri au?

30.03.2017

Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+, cele mai noi telefoane ale producătorului sud-coreean, sunt disponibile pentru precomandă pentru clienții Vodafone România. Noile dispozitive, lansate oficial de producător pe 29 martie, vin cu un ecran uimitor, ce oferă o experiență de vizionare fără precedent. Acestea sunt disponibile pentru precomandă în două variante de culori, și anume Midnight Black și Orchid Grey.

În ceea ce privește performanțele, cele două telefoane Samsung Galaxy S beneficiază de o cameră principală de 12MP cu tehnologie dual-pixel, de Infinity Display și de un design fără margini care formează o suprafață fără limite, ce oferă o experiență de vizionare fără întreruperi. Mai mult, noua serie Galaxy S este rezistentă la apă și praf, fiind certificată IP68.

Samsung Galaxy S8 dispune de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facială, oferind utilizatorilor posibilitatea de a selecta metoda potrivită de securizare.

Clienții Vodafone pot înregistra o precomandă până pe data de 19 aprilie pentru Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro. Samsung Galaxy S8 poate fi achiziționat la un preț de la 209 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 69, iar Samsung Galaxy S8+ poate fi achiziționat la un preț de începând de la 299 de euro, împreună cu același abonament. Abonamentul Super RED 69 include 10 GB de trafic, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 2000 de minute internaționale pe mobil.

 

 

 

Citiți și despre: