North Bucharest Investments

North Bucharest Investments lansează achiziția imobiliară cu criptomonede

North Bucharest Investments (NBI) anunță parteneriatul cu TOKERO, platforma de schimb criptomonede și specializată în tranzacții imobiliare. Toate tranzacțiile imobiliare NBI pot fi realizate acum și cu ajutorul monedelor digitale.

North Bucharest Investments. Cele mai noi tendințe financiare

“Într-o eră în care criptomonedele devin din ce în ce mai populare și se dovedesc a fi nu doar o investiție, dar și o modalitate de plată tot mai accesată, am decis să urmăm cele mai noi tendințe financiare și în cadrul companiei North Bucharest Investment. Astfel, orice cumpărător poate să plătească în criptomonede, iar dezvoltatorii imobiliari a căror imobile le vindem, pot să păstreze criptomonede, sau pot să le convertească în Lei sau Euro. Prin intermediul serviciului implementat de Tokero propunerea de plată în criptomonede va ajuta la creșterea numărului de tranzacții imobiliare, dar și a volumului de plăți cu monede virtuale,” declară Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.

TOKERO este o platforma de schimb criptomonede care verifică sursa fondurilor cumpărătorului în calitate de entitate acreditată. Totodată, facilitează schimbul de monedă în funcție de dorința expresă a cumpărătorului și vânzătorului, informează și asigură suport pentru tranzacțiile imobiliare atât vânzătorului, cumpărătorului cât și agenției intermediare.

TOKERO ajută și la recomandarea de servicii notariale cu expertiză

În plus, prin procedura de lucru implementată, TOKERO ajută și la recomandarea de servicii notariale cu expertiză în realizarea achizițiilor cu criptomenede care se pot dovedi dificil de înțeles chiar și pentru experții foarte buni dar care nu au fost implicați până acum în astfel de tranzacții.

“Ne dorim să deschidem piața tranzacțiilor imobiliare cu criptomonede, pentru că am observat o nevoie de extindere în această direcție. Colaborăm cu cei mai buni specialiști în domeniu și pentru a îndeplini toate regulile legislației în vigoare. TOKERO poate furniza inclusiv Scrisori de Bonitate care să ateste existența valorilor cripto cu echivalent în EURO/Lei în conturile și adresele clienților asociate unui CNP specific. Se elimină astfel grija dacă Cumpărătorul este solvabil sau nu și se evită situațiile de anulare a tranzacțiilor,” spune Marius Morra, CEO și cofondator al TOKERO.

Soluțiile oferite în parteneriatul dintre North Bucharest Investment și TOKERO, se adresează atât persoanelor fizice cât și juridice.

Citește și VISIONAPARTMENTS inaugurează o clădire de lux pe Calea Victoriei din București