Stiri: Stiri

Nou serviciu dedicat companiilor, lansat de UPC

01.10.2013

UPC România, divizia de business, va lansa pentru companii numere de tip verzi care vor avea formatul ”0800”. Cu ajutorul acestui număr companiile pot apela mai rapid la relația de legătură cu clienți sau eventuali parteneri.

„Obiectivul nostru este de a oferi în permanenţă clienţilor soluţii de comunicaţii pentru afacerile lor, soluţii care să-i menţină în contact cu clienţii şi partenerii lor, oferindu-le astfel oportunităţi de creştere a afacerii”, a declarat Tiberius Popa, directorul diviziei UPC Business, conform Ziarului Financiar.

Prin serviciul 0800FreeCall, UPC Business oferă companiilor şi instituţiilor publice posibilitatea de a oferi clienţilor lor şi partenerilor de afaceri numere de telefon pe care le pot apela gratuit, fără niciun cost cel care iniţiază apelul.

Clienţii UPC Business care doresc acest serviciu îşi vor putea unifica punctele de contact într-unul singur, printr-un număr de telefon unic, apelabil din reţele fixe şi din reţele mobile. Printre funcţionalităţile oferite există şi opţiuni cum ar fi Interactive Voice Response (IVR), rutarea apelurilor în funcţie de origine, dată sau oră.

Sursă: Ziarul Financiar