Stiri: Companii

Nou sistem de programări online pentru evitarea așteptării inutile

28.08.2015

RP Net Media anunță lansarea platformei Latimp.com, un sistem complet pentru programări în mediul online pentru cei care prestează servicii și își doresc o mai bună prezentare în mediul online.

Latimp.com vine în sprijinul clienților prestatorilor de servicii atunci când vine vorba despre site-uri greu de navigat ce pot speria potențialii clienți. De cele mai multe ori anumite companii pun la dispoziția clienților portaluri greoaie și devine dificil pentru oricine până și găsirea datelor de contact. Astfel, platforma Latimp.com pune la dispoziție prestatorilor de servicii un site profesional standardizat cu un sistem de programări online eficient.

Clienții pot primi notificări prin SMS în urma programărilor pe care le fac, iar serviciul de programare oferit de platforma RP Net Media permite accesibilitate 24 din 24 de ore și chiar și în weekend.

Cazurile în care anumite firme pierd clienți datorită lipsei eficienței în programări nu sunt atât de rare pe cât se pare.

Datorită numărului mare de programări, ne pierdeam foarte mult timp ca să facem pontajele. Totodată, o bună parte din pacienții programați, după primele semne de însănătoșire, nu își duceau până la sfârșit planul de tratament. De când folosim platforma Latimp, toate rapoartele se generază imediat, iar datorită reamintirilor trimise automat, pacienții își duc cu responsabilitate până la capăt tratamentele indicate” susține Andrea Ilyes, kinetoterapeut, Aquamedica – Aqua Star Satu Mare.

Pe lângă avantajul rapidității în programări Latimp.com ajută cel mai mult clienții companiilor. Prin folosirea acestei platforme se câștigă timp și prin evitarea cozilor pe holuri la diverse programări.

Latimp.com are o varietate de platforme pe care poate funcționa. Astfel, portalul rulează pe PC-uri cu sistem de operare Windows, Mac, browsere precum Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari și Opera.