Stiri: Constructii

Nou trend către achizițiile online de materiale de construcții

26.08.2015

Achizițiile online de materiale de construcții tind să păstreze un ritm ascendent în ultima perioadă atât la nivel autohton cât și la nivel european, susține un comunicat de presă remis de către Greatsem. Vânzările online încep să câștige din ce în ce mai mult teren în dauna achizițiilor fizice desfășurate la marii furnizori din industria materialelor de construcție. Deși marile lanțuri de magazine care vând materiale de construcții continuă să își extindă rețelele de magazine statisticile spun că vânzările online pentru acest tip de marfă dețin un potențial enorm pentru următorii ani.

Avantajele magazinelor online care vând materiale de construcții sunt numeroase. Mai exact, accesibilitatea la o bază mare de articole spre vânzare oferă clientului interesat o plajă enormă de alegeri potrivite pentru nevoile lui de cumpărare. De asemenea, comoditatea și eficientizarea timpului în alegerea articolelor dorite aduce în favoarea magazinelor de tip online un alt avantaj care merită precizat. Totodată, magazinele online de vânzare a materialelor de construcție sunt deschise tot timpul. Programul de funcționare este non-stop în condițiile în care tehnologia modernă împinge cumpărătorii să achiziționeze ce doresc la orice oră sau zi doresc.

În același timp, transportul, asigurat aproape întotdeauna de magazinul online, poate fi un alt argument excelent pentru alegerea unui astfel de tip de shopping. Pentru anumite sume presetate cumpărătorul poate beneficia de transport gratuit al produselor sale.

Magazinele online oferă și o paletă foarte largă de produse iar timpul necesar pentru răsfoirea tuturor ar fi infinit mai mare într-un magazin fizic. Pentru clienți magazinele online pot fi parcurse prin doar câteva click-uri fără prea multă pierdere de timp.

Nu în ultimul rând, magazinele online oferă consultanță profesională rapidă având în același timp o relație mai strânsă și mai convingătoare cu clienții săi.