Noua conducere Skanska

Skanska are o nouă conducere

12.02.2020

Skanska numește o nouă echipă de conducere a operațiunilor de dezvoltare imobiliară în Europa Centrală și de Est. Astfel, divizia comercială de dezvoltare imobiliară Skanska, din Europa Centrală și de Est, își consolidează poziționarea strategică și creează un hub regional, aducând astfel valoare atât businessului, cât și relațiilor de parteneriat cu clienții. Totodată, compania își centralizează modul de organizare la nivel de regiune, numind noi vicepreședinți executivi pentru toate operațiunile.

Noua conducere Skanska. Patru țări

Divizia comercială de dezvoltare imobiliară Skanska din Europa Centrală și de Est își desfășoară operațiunile în 10 orașe din patru țări:

  • Cehia
  • Ungaria
  • Polonia
  • România

Noua conducere Skanska. Liderul pieței din ECE

Skanska este liderul pieței din Europa Centrală și de Est. Compania a dezvoltat aproximativ 1.300.000 mp. de spații de birouri.

Calitatea clădirilor sustenabile dezvoltate, experiența multinațională și performanța financiară puternică au ajutat Skanska să atragă mulți chiriași si investitori noi pe piața din Europa Centrală și de Est, construind în același timp parteneriate solide. Numirea noii echipe de conducere are ca obiectiv consolidarea cooperării dintre țările din regiune, dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată și prezentarea portofoliului de proiecte la nivel regional.

Ce spune conducerea companiei?

”Skanska este cel mai mare dezvoltator de birouri din Europa și liderul pieței din regiunea Europei Centrale și de Est. Cu noua echipă de conducere, vom continua să dezvoltăm businessul de succes, cu atenție sporită pe strategia regională de susținere a clienților noștri.

În același timp, valorile Skanska stau la baza a tot ceea ce facem și ne continuăm călătoria sustenabilă ca o companie „care schimbă lumea”, așa cum am fost recent numiți. Această recunoaștere este pe de o parte o mare onoare, iar pe de alta o mare responsabilitate. Facem față provocării, stabilindu-ne obiectivul ambițios de a atinge emisii de carbon net-zero până în 2045, menținând în același timp rezultatele de business.

Pregătirea organizației pentru atingerea acestui obiectiv pe termen lung începe încă de acum, cu această echipă puternică de conducere formată din profesioniști de succes, oameni dedicați în totalitate obiectivelor noastre de business dar și de mediu”, spune Katarzyna Zawodna-Bijoch, Președinte și CEO pentru Divizia Comercială de dezvoltare imobiliară a Skanska în Europa Centrală și de Est.

Noua conducere Skanska. Echipa

Noua echipă de Directori Executivi în Divizia Comercială de dezvoltare imobiliară a Skanska în Europa Centrală și de Est:

⦁ Katarzyna Zawodna-Bijoch, Președinte și CEO

⦁ Arkadiusz Rudzki, Vicepreședinte Executiv Leasing & Vânzări

⦁ Mariusz Krzak, Vicepreședinte Executiv Operațiuni Polonia (Warsaw, Wrocław, Gdańsk)

⦁ Marcin Łapiński, Vicepreședinte Executiv Operațiuni Polonia (Krakow, Katowice, Łódź și Poznań)

⦁ Aurelia Luca, Vicepreședinte Executiv Operațiuni România

⦁ Alexandra Tomaskova, Vicepreședinte Executiv Operațiuni Ungaria și Cehia

⦁ Thomas Henriksson, Vicepreședinte Executiv Financiar și Director Financiar

⦁ Karolina Radziszewska, Vicepreședinte Executiv Resurse Umane

⦁ Jacob Møller-Nielsen, Vicepreședinte Executiv Centrul de Excelență

⦁ Tomaš Fabian, Vicepreședinte Executiv Consilier Juridic

Noua conducere Skanska. Schimbări majore

Una dintre schimbările majore este crearea Centrului de Excelență al cărui scop este să susțină dezvoltarea proiectelor, găsind cele mai bune, inovative și sustenabile soluții din punct de vedere tehnic, având ca obiectiv pe termen lung livrarea clădirilor cu emisii zero. Această echipă aduce la un loc competențe din domenii cheie precum:

  • Digitalizare
  • Sustenabilitate
  • Inovație
  • Calitate Tehnică
  • Sănătate și Siguranță

,,Obiectivele ambițioase vin cu acțiuni pe măsură, așa că suntem pregătiți de fiecare dată să facem acel pas în plus, în cazul acesta către un viitor cu emisii de carbon net-zero. Prin noua structură și crearea Centrului de Excelență, ne asigurăm că vom livra clădiri futureproof și că vom avea mereu soluții inovatoare și inteligente pe care să le implementăm în proiectele noastre. Mai mult, această nouă structură ne permite să continuăm abordarea de până acum, prin care clienții se află la baza motivației noastre’’, a declarat Aurelia Luca, Vicepreședinte Executiv Operațiuni România.

Citește și FintechOS, printre cele mai bine finanțate start-up-uri din Europa