Stiri: Companii

Nouă firme românești au participat la expoziţia de instalaţii Mostra Convegno

24.03.2014

România a participat în perioada 18-21 martie 2014, la Milano, la expoziţia de instalaţii Mostra Convegno, nouă firme româneşti de profil expunând în pavilionul naţional produse cu valoare adăugată mare, adaptate pieţelor europene, printre care o centrală termică pe peleţi care depăşeşte randamentul produselor de specific din alte ţări.

De asemenea, comapaniile din România au avut întâlniri de afaceri cu firmele partenere cunoscute în 2013 cu ocazia participării la ediţia anterioară a evenimentului.

”Experienţa acumulată în competiţia cu parteneri din alte ţări şi oferta de brand-uri proprii valoroase, în conformitate cu standardele tehnice actuale, va deschide nişe pe piaţa internaţională pentru firmele româneşti participante, precum şi pentru industria autohtonă de profil”, au explicat reprezentanții Ministerului Economiei, într-un comunicat de presă.

Participarea românească la eveniment a fost organizată de Ministerul Economiei, în colaborare cu Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din Romania (ANEIR), în conformitate cu Programul de sustinere a exporturilor de la bugetul de stat pe anul 2014..

.

Firmele participante la târg sunt SC Radox SRL, SC Rocotherm Radiators SRL, SC Fibrex SRL, SC Proheat Instalații SRL, SC Panasol SRL, SC Radox Radiators SRL, SC Ecohornet SRL, SC Alliantz Ecoterm SRL și SC Sorna Enterprise.

Acestea au înregistrat un număr important de contacte cu parteneri din Italia și Uniunea Europeană.