Stiri: Companii

Noul CEO al CITR

CITR are o nouă conducere

18.02.2020

Noul CEO al CITR. Liderul pieței de insolvență din România a numit-o CEO pe Andra Olar-Caragea. Ea este fost coordonator al activității operaționale a companiei (COO). În plus, noul CEO deține opt ani de activitate în organizație.

Noul CEO al CITR. Planuri de viitor

Din noua sa funcție CEO, Andra Olar-Caragea își propune să întărească poziția pe piață a unei organizații mature, cu impact în salvarea valorii din business-urile românești, lucru demonstrat printr-o rată de succes de 100% a planurilor de reorganizare și distribuirea către creditori a 100 de milioane de euro doar în anul 2019.

Noul CEO al CITR. Ce spune Andra Olar-Caragea?

„În noul rol, îmi propun să consolidez poziția de lider în insolvență a CITR și să duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse în practică prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. În strategia noastră, un rol esențial îl va ocupa inovația, prin diversificarea soluțiilor și serviciilor pe care le oferim. De asemenea, mă voi concentra pe digitalizarea și extinderea internațională a companiei. Nu în ultimul rând, succesul CITR se datorează forței echipei noastre, de aceea îmi doresc să contribui la consolidarea culturii noastre noastre organizaționale”, a declarat Andra Caragea, CEO CITR.

Andra Olar-Caragea preia conducerea companiei de la Vasile Godîncă-Herlea

Andra Olar-Caragea preia conducerea companiei de la Vasile Godîncă-Herlea, care odată cu crearea Impetum Group, devine COO al grupului și rămâne implicat în activitatea strategică a CITR în calitate de Managing Partner.

„În ultimii 3 ani, am luat toate deciziile importante pentru CITR alături de Andra, astfel că succesiunea ei la conducerea companiei vine natural. Mai mult, rezultatele obținute anul trecut de echipa noastră, sub coordonarea și supervizarea operațională a Andrei, au fost peste așteptări. Acestea confirmă calitățile Andrei de a coagula și mobiliza echipa și o recomandă ca lider talentat, bun mediator și, poate cel mai important, un om pasionat de ceea ce face”, a declarat Vasile Godîncă-Herlea, fost CEO și actual Managing Partner CITR și COO al Impetum Group.

Noul CEO al CITR. Experiență profesională

Cariera Andrei Olar-Caragea a debutat în CITR. În cei opt ani de activitate în companie, ascensiunea ei a avut loc treptat. Din anul 2016, ea s-a implicat în managementul CITR în calitate de COO, cu un rol de coordonare a celor 130 de specialiști CITR din toată țara.

Viziunea de business și experiența Andrei Olar-Caragea sunt completate de formarea academică la școli de business din Stockholm și Madrid. După șase ani, ea s-a reîntors în țară pentru a-și împărtăși cunoștințele în beneficiul mediului de afaceri românesc.

Citește și Credite pentru IMM-uri 2020. Acord între Banca Europeană de Investiții și ProCredit Bank SA