noul ceo carrefour

Carrefour România are un nou CEO. Ce experienţă deţine Jean Richard de Latour?

20.09.2018

Carrefour România are un nou CEO. Retailerul a anunţat numirea lui Jean Richard de Latour în această funcție. De asemenea, compania a schimbat şi componenţa echipei sale manageriale. Jean Richard de Latour, înainte de această numere, a fost director operațional Hipermarket Bassin Grand Nord în Franța.

Noul CEO Carrefour: Experienţa profesională

Noul CEO Carrefour și-a început cariera în cadrul retailerului în urmă cu cinci ani. În 2013, el a deţinut funcţia de director Studii Inovație și Afaceri Publice. După aceea, în 2014, a preluat funcţia de director de cabinet al președintelui director general al Carrefour. Jean Richard de Latour a ocupat această poziție timp de doi ani.

Înainte de a veni la Carrefour, Jean Richard de Latour a lucrat timp de cinci ani în cadrul Ministerului de Economie și Finanțe din Franța.

În urmă cu doi ani, noul CEO din România al companiei, s-a alăturat diviziei operaționale, coordonând rețeaua de hipermarketuri din capitala Franţei

Jean Richard de Latour este absolvent al Școlii Naționale de Administrație. În plus, el deţine un Master în Afaceri Publice al Sciences Po.

Ce spune noul CEO Carrefour?

Jean Richard de Latour spune că noua funcţie este o onoare şi o provocare pentru el.

„Am primit cu bucurie acest mandat în România. Este o onoare și o provocare pentru mine să conduc operațiunile Carrefour în România, una dintre cele mai importante țări din Grupul Carrefour. Aștept cu nerăbdare această nouă etapă profesională pentru a continua dezvoltarea companiei. Știu cât de implicată și profesionistă este întreaga echipă din România și sunt convins că, în următoarea perioadă, vom reuși să identificăm și să implementăm noi oportunități de creștere” , a declarat Jean Richard de Latour.

În noua funcţie, Jean Richard de Latour va lucra cu o echipa formată din şase membri ai board-ului executiv.

Componenţa echipei manageriale Carrefour România:

  • Cătălin Samara: Marketing, Digitalizare, E-commerce şi IT, Servicii client şi Procese omnichannel;
  • Luminița Iacob: Achiziţii şi Supply Chain;
  • Anca Damour: Corporate Affairs, Real Estate, Legal, CSR şi Comunicare externă;
  • Tareck Ouaibi: Operaţional;
  • Jean-Paul Denis: Financiar;
  • Ana Krasovschi: Resurse Umane

Citeşte şi Tranzacţie importantă pe piaţa imobiliară: Proprietarul Sun Plaza, preluat de Immofinanz

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Carrefour România are un nou CEO. Ce experienţă deţine Jean Richard de Latour?

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Carrefour România are un nou CEO. Ce experienţă deţine Jean Richard de Latour?

Comentariile nu sunt permise.