Noul Fiat Fullback va ajunge în România în 2016

11.11.2015

Noul Fiat Fullback este dezvăluit zilele acestea la cel mai mare eveniment auto din Orientul Mijlociu și Nord Estul Africii, desfășurat în perioada 10 – 14 noiembrie, la Dubai. Lansarea marchează încă un punct în dezvoltarea mărcii, care, începând din anul 1901, s-a dedicat fiabilității și inovației.

Noul model este lansat sub umbrela Fiat Professional, gamă care beneficiază de o reputație excelentă în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare. Noul model Fiat atacă segmentul pick-up-urilor medii, un segment care anul trecut a înregistrat 23% din totalul vânzărilor LCV din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Și nu sunt puține caracteristicile care îi promit un rol important în clasa lui.

Noul Fiat Fullback va ajunge în România începând cu al doilea trimestru al anului 2016, prin rețeaua Auto Italia, iar în momentul lansării va fi disponibil în varianta Cabină Dublă 2.4 turbo diesel de 180 CP, cu transmisie automată în cinci trepte sau manuală în șase trepte și tracțiune integrală.

În Europa, Fullback va fi pus în mișcare de un propulsor turbo diesel de 2.4 litri, construit din aluminiu, cu două plaje de putere, de 150 CP, respectiv 180 CP, cuplat la o transmisie manuală nouă, în șase trepte sau la una automată în cinci rapoarte, cu mod Sport.

 

 

Citiți și despre: