Stiri: IT&C

Noul iPhone 7, disponibil la Vodafone de astăzi

23.09.2016

Vodafone România a anunțat astăzi că va oferi iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cele mai bune și mai avansate iPhone-uri create vreodată, cu cameră foto cu un sistem complet nou și avansat, cu design rezistent la praf și apă, căști cu sistem stereo și cipul A10 Fusion, cel mai puternic cip instalat vreodată pe un smartphone, care asigură cea mai lungă durată de viață a bateriei cu care a fost vreodată dotat un iPhone.

Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus începând de vineri, 23 septembrie, iar ambele modele vor fi disponibile în magazine și online.

De asemenea, operatorul de telefonie va aduce și mai multă valoare utilizatorilor de iPad.

iPhone 7 este disponibil utilizatorilor Vodafone România la un preț începând de la 49 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu abonamentul Super RED 89, iar iPhone 7 Plus, la un preț începând de la 179 de euro pentru versiunea de 32 de GB, împreună cu același abonament.

„Noul iPhone sosește în cea mai puternică rețea din țară. Rețeaua Vodafone România, Supernet 4G+, oferă cea mai extinsă acoperire 4G+ și cea mai bună experiență video HD pe mobil și este certificată drept cea mai bună în teste pentru voce și date de către auditorul independent P3 Communications, caracteristici care o fac ideală pentru cel mai nou produs Apple”, a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus folosesc iOS 10, noua versiune a celui mai avansat sistem de operare pe mobil. iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi, de asemenea, disponibile.