Stiri: IT&C

Noul Lumia 650, lansat şi în România

10.03.2016

Microsoft România a lansat astăzi noul Lumia 650, cel mai subţire telefon din gamă dezvoltat pentru utilizatorii business şi fanii Windows. Noul dispozitiv aduce forţa Windows 10 în buzunarele utilizatorilor, oferind capacități de productivitate avansate şi protecţie împotriva ameninţărilor actuale de securitate cibernetică. Clienţii din România pot achiziţiona Lumia 650 de la partenerii locali sau distribuitorii autorizați.

“Lumia 650 este un dispozitiv creat cu atenție la detalii şi cu scopul de a oferi o experienţă Windows 10 unitară şi familiară. În plus față de designul atractiv şi preţul accesibil, Lumia 650 aduce tot ce e mai bun în materie de productivitate Microsoft”, a afirmat Oana Terteleac, Windows Business Group Lead, Microsoft.

Având o carcasă din aluminiu anodizat de înaltă calitate, cu un finisaj elegant ce măsoară numai 6,9 mm grosime, Lumia 650 este cel mai subţire telefon din gamă. Ecranul său HD de 5 inchi aduce o experienţă de vizionare mai plăcută și o claritate îmbunătățită a imaginii, chiar şi în lumina directă a soarelui. Înzestrat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 212, telefonul Lumia 650 oferă o performanţă fluidă, fără compromisuri în ceea ce priveşte autonomia bateriei. Pentru a oferi utilizatorului flexibilitate în orice împrejurare, Lumia 650 vine şi cu o memorie extensibilă de până la 200GB1.

Lumia 650 este perfect pentru desfășurarea activităților curente de afaceri datorită securităţii oferite de Windows 10 Mobile. Microsoft permite profesioniștilor din domeniul IT să testeze cele mai recente dezvoltări Windows 10 Mobile, în raport cu sistemele de afaceri şi aplicaţiile specifice fiecărei afaceri, înainte de distribuirea acestora către utilizatorii finali prin intermediul soluției de Mobile Device Management (MDM).