Stiri: Constructii

Noul luminator Basic Dome

VELUX: Noul luminator Basic Dome, soluția perfectă de iluminat natural

01.10.2021

Familia de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă se mărește cu un nou membru. Noul luminator pentru acoperiș terasă, Basic Dome, este soluția perfectă de iluminat natural pentru clădiri nelocuite.

Soluţia perfectă pentru iluminat natural

În ultimii 80 de ani, compania a dezvoltat ferestre pentru acoperiș terasă cu adevărat inovatoare, care au îmbunătățit spațiile de locuit și au depășit așteptările beneficiarilor. Acum, prin lansarea celui mai nou membru al familiei de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă, noul luminator pentru acoperiș terasă, compania își îndreaptă atenția spre clădirile nelocuite și neîncălzite, oferindu-le pentru prima oară o soluție perfectă de iluminat natural. Luminatorul pentru acoperiș terasă asigură pentru spații precum clădiri industriale, depozite, garaje sau magazii, lumină naturală, intimitate, izolare fonică excelentă, cu minimum de întreținere.

Noul luminator Basic Dome are un preţ atractiv

Noul luminator pentru acoperiș terasă are un preț atractiv și este disponibil în 10 dimensiuni diferite, de la 60×60 cm la 200×100 cm cu o cupolă cu 2 sau 3 straturi și este potrivit pentru acoperișuri cu o înclinație de la 0 ° la 15 °.

Care sunt principalele beneficii ale noului luminator pentru acoperiș terasă:

  • Asigură lumină naturală, intimitate, izolare fonică în spații nelocuite precum clădiri industriale, depozite, garaje sau magazii.
  • Suprafața lui nu este sensibilă la zgârieturi sau murdărie, are nevoie doar de o minimă curățare așa că timpul dedicat întreținerii lui este redus considerabil.
  • Mai mult, produsul protejează și împotriva supraîncălzirii și ajută la menținerea unui climat interior confortabil.
  • Se montează și se înlocuiește extrem de ușor.

Ce spune conducerea VELUX

“VELUX demonstrează încă o dată că este o companie inovatoare, iar noi suntem onorați să anunțăm lansarea și pe piața din România a celui mai nou produs din portofoliul companiei. Lumina naturală îmbunătățește spațiile interioare, iar faptul că o putem folosi în locul iluminării electrice înseamnă și economii la facturile de energie electrică. Noul luminator VELUX pentru acoperiș terasă este o soluție excelentă care oferă o cantitate suficientă de lumină naturală difuză prin acoperișul terasă. În același timp, este un produs care îmbunătățește izolarea fonică cu până la 22 db’’, ce protejează împotriva supraîncălzirii și are nevoie doar de întreținere minimă”, spune Noemi Ritea, General Manager VELUX România.

Luminatorul pentru acoperiș terasă se montează, înlocuiește sau upgradează ușor de către montatorii autorizați VELUX.

Montatorii pot alege un luminator pentru acoperiș terasă cu o cupolă cu 2 sau 3 straturi, din acril sau policarbonat și tocul iluminatorului în varianta cu acționare electrică sau fixă din PVC sau fibră de sticlă. Ambele opțiuni de tocuri oferă izolație termică de bază și sunt disponibile între 15, 30 cm cele din PVC și 50 cele din fibră de sticlă.

Noul luminator pentru acoperiș terasă poate fi acum comandat la toți distribuitorii VELUX din toată țara.

Află mai multe aici: Cupola VELUX – Adaugă lumină difuză pentru un mediu de lucru mai plăcut

Despre VELUX Group

De 80 de ani, VELUX Group creează medii de viață mai bune de locuit pentru oamenii din întreaga lume, datorită luminii naturale și aerului proaspăt. Gama de produse cuprinde ferestre de mansardă și luminatoare modulare, rulouri decorative, produse de protecție solară și rolete exterioare, dar și soluții pentru locuințe inteligente. Aceste produse ajută la asigurarea unui climat interior sănătos și durabil, pentru muncă și învățare, pentru joc și relaxare. Lucrăm la nivel global prin companii de vânzări și producție în peste 40 de țări și cu aproximativ 11.000 de angajați din întreaga lume. VELUX Group este deținut de VKR Holding A / S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (VELUX FONDEN) și de familie. Pentru mai multe informații, vizitează www.velux.com.

Despre VELUX România

De 24 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constant în cauze sociale și în viața comunității brașovene. Pentru mai multe informații accesează www.velux.ro, Facebook VELUX Romania și urmărește materiale video despre produsele VELUX pe canalul Youtube/VELUXRomania.

Citeşte şi Velux intră pe piața locuințelor inteligente