Stiri: Logistica

Noul Volkswagen Tiguan a încheiat un parteneriat cu Uber

27.06.2016

Volkswagen si UBER lansează în perioada 27 iunie – 4 iulie serviciul UberTiguan, un serviciu special prin care, cei care vor sa trăiască o experienţă de călătorie cu noul Tiguan, il pot comanda, la preţul special de 1 leu/km.

Graţie caracteristicilor sale dinamice excelente şi a sistemelor avansate, noul Tiguan nu deschide doar calea spre experienţe inedite, ci el în sine este o experienţă inedită. Astfel, noul său design prezintă un nou limbaj, masculin şi totodată elegant. Utlizatorii Uber Tiguan vor putea observa detaliile sale pline de personalitate de la exterior, dar mai ales interiorul cu dotări de înaltă calitate.

Iluminarea ambientală subliniază designul interiorului. Luminile cu LED accentuează elemente precum mânerele portierelor, marginile uşilor, elementele de decor şi partea inferioară a interiorului. Luminile pot fi accentuate sau estompate, fiind reglabile cursiv, fără trepte predefinite.

Pentru călătorii cu multe bagaje, portbagajul de până la 615 litri, este perfect. Cu excepţia scaunului pentru şofer, toate celelalte scaune sunt rabatabile, iar bancheta rabatabilă asimetric poate fi glisată longitudinal.

„Ne-am gândit că este o metodă inedită , dar foarte utilă, de a le arăta oamenilor cât de confortabil este Noul Tiguan. Ca pasageri, utilizatorii UberTiguan, vor putea observa toate detaliile legate de design şi conectivitate. Sperăm ca această săptămână să ii facă pe cat mai mulţi dintre ei să îşi dorească să îl şi conducă.” a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen PKW.