Stiri: Companii

Novo Park a deschis prima cafenea Starbucks dintr-un parc de birouri

30.09.2014

Prima cafenea Starbucks dintr-un parc de birouri din România a fost inaugurată astăzi de Novo Park. Starbucks Novo Park are o suprafață utilă de 200 de metri pătrați și este amplasată la parterul clădirii D a complexului de birouri din nordul Bucureștiului. Aceasta este cea de-a opta cafenea Starbucks din București și cea de-a 11 din România.

„Starbucks Novo Park completează lista de facilități oferite celor peste 8.000 de angajați care lucrează în clădirile noastre, precum și celorlați angajați din zonă, Pipera fiind principalul pol de birouri din București. Clienții pot ajunge la cafeneaua Starbucks Novo Park atât din bulevardul Dimitrie Pompeiu, cât  și dinspre Fabrica de Glucoză. Acest lucru va contribui considerabil la traficul noii cafenele”, a afirmat Liviu Tudor, președintele Genesis Development, dezvoltatorul Novo Park.

Starbucks Novo Park pune la dispoziţia clienților un sortiment complet de preparate, de la gustările şi cafeaua de dimineaţă, la sandwich-urile de la prânz şi prăjiturile de după-amiază.

Complexul de birouri Novo Park este format din șapte clădiri, cu o suprafață totală de aproximativ 75.000 metri pătraţi închiriabili.