Stiri: Constructii

Novo Park prelungește contractul cu Luxoft

10.10.2017

Parcul de birouri Novo Park a anunţat că va prelungi contractul de închiriere cu Luxoft până în 2025, compania care și-a început activitatea în Novo Park în urmă cu 10 ani şi care ocupă, în prezent, 9.500 metri pătraţi de birouri.

„Luxoft este unul dintre chiriașii cei mai importanți ai parcului de afaceri Novo Park. Ne onorează și ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o, alegând să rămână clienții noștri până cel puțin în anul 2025. Prezența constantă (18 ani) a Luxoft în Novo Park confirmă strategia grupului nostru de a dezvolta relații pe termen lung cu companiile multinaționale cu care colaborăm. Ne angajăm să le oferim în continuare tot suportul și cele mai eficiente soluții pentru satisfacerea nevoilor de spațiu pe care le au”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

De asemenea, Bogdan Pelinescu, Director General al Luxoft Professional România, a afirmat că Luxoft continuă investițiile în România, alegând să prelungească contractul de închiriere a spațiilor de birouri din Novo Park până în 2025.

„Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza, care întotdeauna a depus toate eforturile pentru a găsi cele mai potrivite soluții solicitărilor noastre. De curând, am inaugurat în cadrul Novo Park un laborator de testare echipamente de rețea de mari dimensiuni. În România, numărul nostru de angajați a evoluat pozitiv de la an la an, ne propunem să menținem ritmul actual de creștere și în anii ce urmează”, a spus acesta.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Capitală dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera.

Complexul cuprinde şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 metri pătrați spaţii de birouri clasa A, calitate superioară.