NTT DATA Romania cifra de afaceri:

NTT DATA România: Cifră de afaceri de 43 milioane de euro

03.10.2018

Rezultate financiare extrem de bune pentru NTT DATA România, în perioada ianuarie-august 2018. Afacerile companiei au ajuns la 43 milioane de euro, în creştere cu 27%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Parteneriatele încheiate atât cu companii naționale, cât şi și internaționale, poziționează NTT DATA drept o companie cu o vastă experienţă în diverse industrii.

NTT DATA România cifră de afaceri: Această expertiză asigură o gamă variată de servicii:

  • dezvoltare și integrare soluții software standard și individualizate
  • managementul aplicațiilor și suport
  • testare
  • asigurarea calității
  • consultanță IT și de business
  • servicii de securitatea informației și infrastructură

NTT DATA România cifră de afaceri: Ce spun reprezentanţii companiei:

„Creşterea continuă înregistrată în ultimii ani a avut la bază extinderea competenţelor tehnice dar şi a proceselor noastre de business. Proiectele actuale sunt operate de o echipă formată din 1700 de colegi, cu un nivel ridicat de senioritate. Odată accesată zona proiectelor de tip „premium”, cu o valoare adăugată superioară, am asigurat dezvoltarea solidă a companiei noastre, contribuind astfel şi la evoluţia industriei româneşti de IT”, a declarat Daniel Metz, CEO, NTT DATA Romania.

Ponderea afacerilor pe piaţa locală a avut un avans important de peste 46%. Acestea au atins un procent de 28% din totalul cifrei de afaceri.

Majorarea a fost generată în principal de proiecte din zonele de tehnologie Embedded şi IoT, SAP. De asemenea, creşterea a venit şi din vânzările propriului sistem Clarvision ERP.

NTT DATA România cifră de afaceri: Noi parteneriate

Portofoliul companiei a fost extins prin dezvoltarea unor parteneriate cu clienți de top. Printre aceştia se numără: Premier Restaurants reprezentând McDonald’s România, EVW, Regina Maria, NOD, Romstal, Agricover, Eximprod, Valrom, GG Manufacturing, Vitall, Legume Fructe Buzău, THR Marea Neagră SA, Rondocarton SRL, Neptun, Electroutilaj, MA System, MB Metal Cutting Solutions, Mebant Perla, Electro System, Bega Tehnomet.

Pentru finalul anului fiscal, care se încheie la 31 martie 2019, NTT DATA România estimează o cifră de afaceri de circa 77 milioane de euro. Avansul va fi de 32%, faţă de anul fiscal anterior.

Citeşte şi Marfin Bank îşi majorează capitalul social

 

Citiți și despre:

2 păreri la “NTT DATA România: Cifră de afaceri de 43 milioane de euro

  1. Pingback: Transfer bani in strainatate TransferGo | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - NTT DATA România: Cifră de afaceri de 43 milioane de euro

Comentariile nu sunt permise.