Stiri: Agricultura

O conferinţă unică în ţara noastră: Afaceri.ro Ploiești – Drumul Vinului

16.11.2015

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 8 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Conferința Afaceri.ro Ploiești – Drumul Vinului va avea loc pe 27 noiembrie. Evenimentul este organizat de Steps Business Consulting, Arhipelago și APEC şi va cuprinde traininguri business în autocarul oficial Afaceri.ro și micro-evenimente la crame de top din Prahova.

În plus, conferinţa va aduce împreuna oameni de afaceri din regiunea Ploiești și din București, având ca scop principal promovarea industriei vinului și a turismului din județul Prahova.

„Evenimentul este unic în primul rând prin prisma faptului că schimbul de idei, transferul de informații și networkingul vor avea loc pe parcursul unei călătorii cu autocarul Afaceri.ro pe Drumul Vinului și a unor opriri la câteva crame din zonă”, au afirmat organizatorii conferinţei Afaceri.ro.

Conferința este structurată în două părţi. În primul rând este vorba de conferința “pe roți” în autocarul oficial Afaceri.ro, care cuprinde traininguri on the road şi, în al doilea rând, de o serie de evenimente speciale la crame, printre care se numără Crama Rotenberg, Crama Budureasca şi Muzeul Crama 1777.

Mai multe detalii despre Conferința Afaceri.ro Ploiești – Drumul Vinului 2015, inclusiv agenda completă și informații despre speakeri, pot fi găsite pe pagina web a evenimentului.