Stiri: Companii

O lună până la cel mai important târg de mobilă din sud-estul Europei

27.08.2015

În intervalul 19 – 23 septembrie anul curent se va desfășura la București cel mai important eveniment expozițional din sud-estul Europei din sectorul mobilei. Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM acordă atenție sporită sectorului de mobilă din întreg sud-estul continentului putând fi privit ca un prilej de testare a tuturor celor mai noi concepte legate de amenajare interioară și produse-mobilier.

BIFE-SIM va fi găzduit de șapte pavilioane expoziționale, cu o însumare totală de 30.000 de metri pătrați, punând la dispoziția celor circa 300 de firme participante să își expună noutățile. Firmele participante la ediția de anul acesta provin din țări precum: România, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina şi Ungaria.

Astfel, dispunerea expozițională va cuprinde mai multe saloane cu specific după cum urmează:

–          Salon Clasic – amplasat în pavilioanele C1 şi C2;

–          Salon Design şi Salon Confort – amplasate în pavilioanele C4 şi C5;

–          Salon Bucătării – amplasat în pavilionul C3;

–          Salon Decoraţiuni, Accesorii şi Materiale – amplasat în pavilionul C6;

–          Salon Echipamente – Maşini şi Utilaje – amplasat în pavilionul central.

Programul de vizitare al târgului BIFE-SIM este dispus în felul următor:

  • 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică): orele 10:00 – 18:00
  • 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri): orele 10:00 – 19:30
  • Preţul unui bilet de acces: 10 lei / zi.

Legat de piesele de mobilier care pot fi văzute la târg, organizatorii anunță că vor putea fi descoperite piese de mobilier din lemn masiv fabricat din esențe autohtone, brad, fag, stejar sau cireș.

Târgul Internațional BIFE-SIM este una dintre cele mai importante manifestări expoziționale la nivelul României dedicată industriei mobilei și sectoarelor conexe. Organizarea anuală se efectuează la Romexpo în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Clubul Român de Mobilă.