Stiri: Logistica

O nouă aeronavă în portofoliul Air France

29.11.2016

Air France a anunțat prima destinație a celei mai noi aeronave din portofoliul companiei, un Boeing 787 Dreamliner. Noua aeronavă va efectua prima călătorie pe 1 mai 2017, pe ruta Paris – Montreal. Așadar, conexiunile spre Montreal pentru români vor fi îmbunătățite datorită zborului cu numărul AF344, având  posibilitatea unei escale de doar de 3 ore la Paris.

Cei care își doresc experiența de a călători la bordul unei aeronave nou-nouțe, au acum ocazia să își achiziționeze un bilet la bord.

Pentru Air France și pasagerii săi, noul Dreamliner Boeing 787 va oferi multe beneficii, precum experimentarea  celor mai noi și confortabile cabine Business Class (30 locuri), Premium Economy (21 de locuri) și Economy (225 locuri), Wi-Fi la bord, mai mult spațiu și confort cu noile scaune Premium Economy, ferestre care sunt cu aproximativ 30% mai mari decât pe aeronavele similare, consum de combustibil cu aproximativ 20% mai mic, în comparație cu generațiile anterioare de aeronave și o reducere semnificativă a emisiilor de CO2 (aproximativ 20%) și a emisiilor de zgomot.

În plus, noua aeronavă este echipată cu una dintre cele mai moderne tehnologii care oferă pasagerilor o experiență confortabilă la bord. Este vorba de un scaun care se înclină la 130°, pentru o mai bună calitate a somnului, unul dintre cele mai late scaune de pe piață (51 cm) și mai mult spațiu între scaune.

De asemenea, pasagerii din cabina Premium Economy se vor bucura de mai mult spațiu la bord. Scaunele au fost create și testate de către experți ergonomiști pentru a satisface cele mai înalte standarde de confort.