Stiri: Companii

O nouă divizie în Rădăcini Grup – Rădăcini Caroserii

08.08.2018

Unul dintre cei mai mari jucători ai pieței auto, cu o activitate de peste 27 de ani, cu o cotă de 3% din piața auto din România, reprezentând în portofoliul său șapte mărci auto, cu centre auto integrate în București, Brașov, Constanța, Brăila, Galați și Ploiești, Rădăcini Grup, și-a completat portofoliul său de activități din domeniul auto prin preluarea unor spații de producție de caroserii și adaptări complementare. Divizia Rădăcini Caroserii oferă soluții complete și complexe de carosare atât pentru autovehiculele de transport de marfă dar și de persoane.

Soluțiile de carosare acoperă adaptări specifice autovehiculelor de transport persoane, soluții de carosări frigorifice cu sisteme complete de temperatură controlată, autospeciale echipate complet pentru diverse activități (ex. laborator mobil medical, medicină legală, pompieri, atelier mobil), diverse tipuri de ambulanțe (transport pacienți, asistență medicală de urgență, terapie intensivă etc), dar și producția de autovehicule blindate și alte proiecte speciale.

Printre proiectele speciale enumerăm: mașini adaptate pentru Jandarmeria Română, flota specială realizată pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în scopul transportului elevilor din mediul rural, mașinile speciale I.G.S.U., parcul de autovehicule carosate special pentru C.N.A.I.R., vehiculele I.S.C.T.R. și multe alte proiecte.