Stiri: Economie

O nouă ediție a conferinței French Investors Forum are loc pe 7 iulie

29.06.2016

Business Review anunță o nouă ediție a conferinței French Investors Forum. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie la hotel Novotel București. Având o tradiție extinsă în mediul de afaceri, dezvoltare durabilă și un optimism de neclintit, comunitatea franceză va rămâne cu siguranță una dintre cele mai active și stabile din România.

Evenimentul este centrat pe o serie de discuții interactive despre: cele mai importante investiții franceze din regiune, noutăți din comunitate și noi oportunități de afaceri, tehnologii inovative, precum și practici responsabile de business, într-o era în care reducerea emisiilor de carbon și practicile sustenabile nu sunt doar trenduri, dar mai ales directive europene.

Strategiile pe termen lung, inovația și responsabilitatea socială sunt priorități pentru companiile franceze ce activează în România.

În cadrul conferinţei vorbitorii vor prezenta studii de caz aplicate și vor inspira publicul cu povești de succes din trei perspective diferite: companii multinationale, IMM-uri șiexperiențe personale. La finalul unei seri pline de discuții interesante și oportunități de afaceri, va fi organizat un cocktail în foaierul hotelului.

Printre vorbitorii confirmati se numără Excelența Sa Francois Saint Paul – Ambasadorul Franței în România, Yves Caracatzanis – Director General, Renault Group România, Dana Gruia Dufaut – Partener, Gruia Dufaut Law Office, Edouard Millot – Partener, FiNEXPERT, Yves Martin – Chief Marketing Officer, Orange România.

Mai multe informații despre programul evenimentului, subiectele abordate și vorbitorii acestei ediții de French Investors Forum pot fi găsite pe pagina evenimentului.