O nouă ediţie a conferinţei “The Woman” va avea loc pe 6 martie, în Cluj Napoca

26.01.2015

Ediţia din acest an a evenimentului “The Woman”, singura conferință de women leadership din România, va avea loc în data de 6 martie 2015, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului se va pune accent pe dezbateri în care publicul feminin se poate adresa invitatelor, abordându-se teme precum „Atuuri și Dezavantaje ale Femeilor în Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar și „Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie”.

“Încă din anul 2012 sărbătorim ziua femeii alături de sute de femei de afaceri din toată țara, iar anul acesta revenim cu o nouă ediție plină de surprize pentru participantele noastre. Femeile au devenit mult mai vizibile și mai competitive în mediul de business și în același timp au devenit interesate de tendințele din business și interesate să descopere  acele povești de admirat ale altor  femei de succes”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Afis The Woman 2015

“The Woman” este singurul eveniment de women leadership din ţara noastră care a reușit să își păstreze continuitatea și să crească de la ediție la ediție.

De-alungul celor 3 ediții, din anii precedenți, conferinţa a devenit sursă de inspirație pentru un număr foarte mare de femei antreprenoare, care deţin o cariera în top managementul diferitelor companii din România, femei care și-au dezvoltat propria afacere sau care sunt la început de drum și își doresc să își dezvolte o carieră performantă.

“Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului însă, este de a dezvolta comunitatea de femei în business prin valoarea și calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante, surprize de tot felul”, au explicat organizatorii “The Woman”.

În ediţiile trecute, personalități feminine marcante precum Amalia Năstase, Cristina Popa, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Marin sau Simona Baciu au reușit să împărtășească participanților povești de viață extraordinare.

În plus, începând cu 2014, Ambasador The Woman este Amalia Sterescu, una dintre cele mai apreciate femei din mediul de business local. The Woman 2015_Amalia Sterescu

Citiți și despre: