Stiri: Economie

O nouă ediție a IMM Forum va avea loc în perioada 12-14 martie, la Romexpo

07.03.2015

În perioada 12-14 martie, a Romexpo, va avea loc o nouă ediție a IMM Forum, cel mai complex eveniment Business to Business adresat intreprinderilor mici și mijlocii. Evenimentul are loc în aceeași perioadă în care, în cadrul centrului expozițional, este organizat și Târgul de Turism al României.

IMM Forum se va bucura de prezența mai multor firme de consultanță, bănci, instituții financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, instituții private cu proiecte pentru IMM-uri.

Totodată, evenimentul va reuni atât oameni de afaceri cu experiență, cât și tineri antreprenori, interesați de oportunități de networking și dezvoltare.

În prima zi a forumului, în intervalul orar 11.30-13.30, după deschiderea oficială se va organiza o dezbatere între organismele guvernamentale și cele nonguvernamentale, organizată de Romexpo și partenerii săi – Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediul de Afaceri, Patronatul Tinerilor Întreprinzători și Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România.

În cea de-a doua zi a IMM Forum, între orele 10.00-14.00, Business Woman va organiza cea de-a 2 ediție a Business Woman Day și tot pe 13 martie, în intervalul orar 14.30-15.30, BNI România va organiza o sesiune de networking.

Prin urmare, timp de trei zile vor avea loc sesiuni intense de workshop-uri, seminarii, conferințe și dezbateri cu experți, menite să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial.

În cadrul IMM Forum vor participa reprezentanți ai Ministerului Economiei,  Grupului SACE (aparținând de Ministerul Economiei din Italia), Asociației de Standardizare din România, Institutului Național de Statistică, Fundației Post-Privatizare, precum și ai Asociației Consultanților în Management din România (AMCOR).

În cadrul evenimentului organizat în anul 2014 au avut loc peste 35 de conferințe, dezbateri, workshop-uri interactive și sesiuni de networking, organizate cu sprijinul partenerilor strategici.

Program de vizitare:

12-13 martie (joi și vineri): între 10.00-18.00

14 martie (sâmbătă): între 10.00-16.00

Locație: Sala Titulescu

Biletul de intrare pentru adulți și studenți este 10 lei/zi

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați: http://www.imm-expo.ro/