O nouă ediție a Școlii de Vară GPeC, în perioada 22-27 august

26.07.2018

GPeC, cel mai important eveniment de Comerț Electronic din ţara noastră, este în pline pregătiri pentru cea de a 8-a ediție anuală a proiectului Școala de Vară de E-Commerce GPeC. Evenimentul se va desfășura în perioada 22-27 august 2018, la Family Hotel Arnica din localitatea Moeciu de Sus, jud. Brașov și este dedicată tuturor celor care activează în domeniul e-commerce sau au de gând să pornească o afacere online și își doresc să afle ce trebuie să facă pentru a avea succes.

Fiecare serie de cursuri are un număr limitat la 50 de locuri, iar – conform GPeC – peste 80% din ele au fost deja epuizate pentru ediția din acest an.

Înscrierile la eveniment se fac în limita locurilor disponibile până cel târziu pe 17 august 2018, accesând website-ul GPeC: https://www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-e-commerce-gpec/ . Până în prezent, peste 350 de cursanți au participat la cele şapte ediții anterioare ale Școlii de Vară GPeC, oferind calificativul “excepțional” seriei de cursuri.

Școala de Vară GPeC le aduce celor care participe 12 module de curs x 90 minute fiecare, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut intensiv pe cele mai importante subiecte de E-Commerce și Marketing Online:

 • User Experience & Optimizarea Ratei de Conversie
 • Google Analytics
 • Content Marketing pentru E-Commerce
 • Google AdWords
 • Management și Profitabilitate
 • Strategii de Marketing Online
 • Aspecte Juridice esențiale
 • Social Media
 • SEO
 • Growth Strategies în E-Commerce
 • Marketing și Curierat
 • Exerciții practice pentru asimilarea informațiilor

Trainerii se numără printre cei mai buni specialiști din domeniu, cu o vastă experiență în E-Commerce, Digital Marketing și Management: Valentin Radu (Founder Omniconvert), Sergiu Neguț (Co-Founder Fintech OS & Associate Dean Maastricht School of Management Romania), Raluca Radu (Country Manager Answear.ro & Founder MTH Digital), Andrei Radu (CEO & Founder GPeC), Liviu Taloi (Co-Founder ECOMpedia), Horia Neagu (Founder Napoleon Digital), Dragoș Smeu (General Manager Mavericks), Bogdan Manolea (Co-Founder TRUSTED.ro & Advisor GPeC), Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager FAN Courier), Marian Hurducaș (Manager & Founder Necktie Agency) și Mihai Vînătoru (Managing Partner DWF).

Pe lângă workshop-uri, cei care participă au ocazia să discute tête-à-tête cu trainerii și colegii de curs, să le adreseze întrebări specifice business-ului propriu, să le ceară recomandări menite să îi ajute în dezvoltarea afacerii și să împărtășească experiențe utile întregii comunități.

După-amiezile și serile sunt rezervate activităților distractive de team-building şi discuțiilor libere, iar seara de 24 august aduce participanților un barbeque, vin fiert la ceaun, foc de tabără și muzică bună printr-un recital live susținut de Marius Matache.

“Timp de 5 zile vom fi o adevărată familie, îmbinând armonios conținutul practic transmis în cadrul cursurilor cu relaxarea, networking-ul de calitate și team-building la aer curat de munte și în mijlocul frumoasei comunități din online.”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Înscrierile la Școala de Vară de E-Commerce GPeC se pot face până pe 17 august 2018, în limita locurilor disponibile. Prețurile variază în funcție de pachetul de cazare ales, astfel: 2.549 lei + TVA/persoană/sejur (cazare în regim Double) sau 3.049 lei + TVA/persoană/sejur (cazare în regim Single). Informații detaliate, agenda completă pe zile și pe ore, precum și formularul de înscriere la Școala de Vară GPeC pot fi regăsite pe website-ul organizatorilor: https://www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-e-commerce-gpec/

 

 

Citiți și despre: