Stiri: Economie

Business-Challenge

O nouă ediţie „Business Challenge”, pe 29 septembrie

15.09.2017

BusinessMark va organiza, pe 29 septembrie, conferința „Business Challenge”,la Hotel InterContinental, București. Evenimentul se adresează IMM-urilor și inițiativelor antreprenoriale și urmărește să anticipeze care sunt tendinţele viitorului în materie de business, luând în calcul trendurile și oportunitățile la nivel local și internațional.

Printre subiectele de discuție se numără: beneficiile pe care România le oferă inițiativelor antreprenoriale, oportunitățile de internaționalizare, modalitățile de finanțare, cum adaptează antreprenorii schimbarea la nivel de business și cum se diferențiază pe piață, cum să transformi o idee îndrăzneață într-o afacere de succes, ce înseamnă dezvoltarea durabilă și sustenabilă a unei afaceri, în ce măsură pot influența IMM-urile comunitățile din care provin, afacerile în era digitală sau cum arată distribuția forței de muncă în viitor.

„Ne preocupă evoluția mediului de afaceri, fie că vorbim despre cel din România sau despre cel din străinătate și credem că startup-urile, IMM-urile au nevoie de o strategie de îmbunătățire continuă pentru a fi mai eficiente și în pas cu noile schimbări. Evenimentul de anul acesta este dezvoltat sub deviza <<business vibes for business minds>>, deviză ce ne lansează într-o discuție pragmatică și curajoasă asupra viitorului în business”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii vorbitori:

  • RUCSANDRA HUREZEANU, Fondator & CEO, Ivatherm
  • DRAGOȘ IRIMESCU, Fondator & CEO, Wetterbest
  • RUSLAN COJOCARU, Fondator, Tucano Coffee
  • CRISTIAN PĂSAT, Director General, Nutrivita
  • CRISTIAN TUDOR, Fondator & Director Executiv, Microgreens România
  • RADU SAVOPOL, Fondator, 5 to go
  • FLORENTINA ȘUȘNEA, Managing Partner, PKF Finconta
  • MARIANA ROTARIU, Fondator, Pro Life Clinics
  • DANIEL CRĂCIUN, Co-fondator, Lensa.ro
  • Reprezentant CEC BANK

 

Ediția de la finele lunii septembrie cuprinde şi un workshop ce va fi susținut de Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea de business SIMTALENT. CRISTINA ȚIRULNIC, Executive Partner, îi invită pe participanți să preia rolul de manageri în cinci companii aflate în concurență, fiecare având responsabilitatea de a-și conduce și dezvolta echipa. Astfel, această experiență practică îi va determina și sprijini pe manageri să valorifice potențialul fiecărui membru al echipei.