Stiri: Companii

O noua editie Food Bloggers Conference

06.06.2018

Astăzi, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o nouă editie a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat food bloggerilor, celor pasionați de online și gastronomie, specialiștilor din industrie și reprezentanților celor mai active branduri de pe piață în mediul digital.

Participanții vor avea parte de o zi plină de networking, tips & tricks, prezentări utile, vorbitori renumiți și subiecte de interes.

Trenduri in gastronomie & social media

Programul de la această ediție #foodbloggers18 va aborda atât teme specifice gastronomiei, cât și subiecte de interes general. De la ultimele noutăți legate de utilizarea Instagramului, Food Styling și obiceiuri culinare sănătoase, la abordări practice și soluții pentru creșterea blogului și a vizibilității în fața brandurilor.

Speakeri renumiti                                    

Printre speakerii Food Bloggers Conference 2018 Summer Edition se numără: Chef Alex PetriceanSimona Pope (Cake Designer), Chef Nico LontrasGeanina Staicu-Avram (Jamilacuisine.ro), Teodora Istrati(Teoskitchen.ro), Camelia Juganaru (Gatesteusor.ro), Larisa Petrini (Bodyology), Sorina Fredholm(Monday Lifestyle), Cristina Toth (Divainbucatarie.ro), Monica Roșu (Foodiefamily), Mihai Baloianu(Baloianu Visuals), Radu Dumitrescu (Grey Wolf Studios), Marius Dragne (Food Photographer), Adina Chițu (Food Photographer), Cătălina Penciu (Food Photographer).

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys împreună cu Lidl și în parteneriat cu Tefal, Gelatelli, Alesto, Finn Crisp și Nespresso.