O nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale

18.09.2015

Ministerul Finanţelor a anunţat că duminică, 20 septembrie, va avea loc o nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în perioada 1 – 31 august. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii, urmând ca selecția câștigătorilor să se facă în două etape.

Duminică va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare, iar după centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii de duminică vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare a premiilor pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.