O nouă librărie Cărtureşti, deschisă în Braşov

21.12.2016

În prag de Sărbători, cititorii din Brașov au la dispoziție un nou spațiu din care să aleagă cadouri pentru ei și pentru cei dragi. O nouă librărie Cărturești s-a deschis în sud-estul orașului, în cadrul Galeriei Carrefour Brașov.

Noul Cărturești are 200 metri pătraţi și adăpostește peste 9.000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori.

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Brașov face parte din planul Cărturești de a ajunge la publicul din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.

Rețeaua Cărturești cuprinde un magazin online și 21 de librării fizice deschise în București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța, Arad, Suceava și Ploiești.

 

 

Citiți și despre: