Stiri: Companii

O nouă sesiune de certificare internaţională, organizată de AMCOR

17.03.2014

Pe data de 15 aprilie, Asociaţia Consultanţilor în Management din România (AMCOR) organizează la sediul său din Bucureşti o nouă sesiune de certificare/recertificare internaţională.

Asociaţia este singura entitate România abilitată de Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management (ICMCI) să acorde consultanţilor în management titlul de Certified Management Consultant (CMC).

„Am avut mulţumirea să fiu solicitat ca expert în echipele unor parteneriate de firme ale statelor membre ale UE şi româneşti spre a aplica pentru asistenţa tehnică la Autorităţile de Management, iar certificarea CMC a fost recunoscută. Mai mult decât atât firmele de consultanţă din ţările membre UE mi-au adus ca argument faptul că am fost selectat după criteriul certificării CMC, brand recunoscut la nivelul întregii Uniuni Europene”, a declarat Pavel Mărculeț, consultant în management certificat CMC.

Asociaţia precizează că pentru a parcurge procedura de certificare/recertificare trebuie trimisă confirmarea participării la adresa de e-mail: alexandra.pusca@amcor.ro, iar după aceea dosarul trebuie trimis la sediul AMCOR din strada Ion Brezoianu, Bucureşti.

De asemenea, trebuie achitată şi taxa de certificare CMC (300 euro) sau a taxei de recertificare CMC (200 euro), termenul limită pentru aceste trei operaţiuni fiind 11 aprilie.