Stiri: Stiri

O perspectivă de ansamblu asupra problemelor de actualitate și a soluțiilor de dezvoltare la IMM ReStart Constanța

06.06.2014

Peste 120 de oameni de afaceri au participat pe 5 iunie la evenimentul „IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare” organizat de Doingbusiness.ro la Constanța. Conferințe, workshop-uri dedicate creșterii eficienței echipelor de vânzări și brandingului personal, precum și întâlniri private cu reprezentanții Bursei de Valori București si EY România – au fost doar câteva dintre lucrurile de care s-au bucurat participanții.

În România, sunt în medie 20 de firme la o mie de locuitori, în timp ce în Europa, acolo unde mediul de afaceri produce efecte benefice asupra comunităților, media este de aproximativ 3 ori mai mare – a declarat Iulian Groposila, Președintele Patronatului Intreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța.

IMM ReStart Constanța a oferit antreprenorilor și managerilor oportunitatea de a interacționa cu specialiști din cele mai importante companii, și astfel o mare varietate de oportunități de a prelua și utiliza în propria activitate cele mai noi idei, concepte și soluții pentru dezvoltarea proiectelor. Ne bucură participarea ridicată atât în cadrul sesiunilor de prezentări, a workshop-urilor și a întâlnirilor private – cu atât mai mult cu cât în ultimii ani antreprenoriatul din Constanța a fost puternic afectat de dificultățile ridicate de criza economică, iar 2014 ar putea fi un an de revenire și noi oportunități – a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Sesiunea de evenimente va continua în acest an cu noi conferințe în Cluj (septembrie, Iași (octombrie) și Sibiu (octombrie).