Stiri: Constructii

O treime din ansamblul rezidențial Center Living a fost vândut

10.12.2015

Locuinţele din ansamblul rezidențial Center Living, amplasat în apropiere de Piața Unirii, au fost vândute în proporţie de 33% înainte de finalizare. Acesta este compus din 48 de apartamente și se află în etapa de realizare a finisajelor, urmând a fi livrat la începutul anului viitor.

Cererea este destul de ridicată, în condiţiile în care o analiză realizată de Coldwell Banker Affiliates of Romania arată că aproximativ 3000 de locuinţe se află în construcție în acest moment în zona semicentrală și centrală din București, având ca termene de finalizare următoarele 12 luni.

c este compus dintr-o clădire cu cinci etaje și 48 de apartamente cu două și trei camere. Prețurile de vânzare ale locuințelor din cadrul Center Living Apartments pleacă de la 71.980 de euro, plus TVA pentru un apartament cu două camere având o suprafață utilă totală de 56 de metri pătrați și de la 106.800 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, având o suprafață utilă totală de 76 de metri pătrați.

”Revenirea cererii pe piața rezidențială, stabilizarea prețurilor și ieftinirea ofertelor de creditare au determinat tot mai mulți dezvoltatori să construiască proiecte adresate clasei de mijloc, în zone semicentrale, cu acces bun la mijloace de transport în comun și puncte de interes general, suprafețe mai generoase comparativ cu proiectele perferice și cu o calitate generală a construcției superioară”, a afirmat Ionuț Bălău, managing partner în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Conform acestuia, numărul proiectelor rezidențiale adresate clasei de mijloc va continua să crească și în 2016 în contextul dorinței a tot mai mulți cumpărători de a realiza o îmbunătățire a condițiilor locative dar și a potențialului investițional.