Stiri: Constructii

O treime din apartamentele Adora Urban Village, vândute

12.02.2014

La sfâşitul lunii ianuarie, Adora Urban Village a ajuns la un grad de ocupare de peste 30%. Proiectul rezidenţial a fost inaugurat în vara trecută de către Tagor în sud-vestul Bucureştiului.

„Primele două blocuri, din cadrul primei faze a complexului de 12 blocuri cu 575 de apartamente în total, trezesc un interes în creştere cuplurilor care doresc să îmbine confortul şi agitaţia vieţii de la oraş cu serenitatea de tip rural, stilul de viaţă agitat din mediul urban cu seninătatea şi constanţa vieţii familiale de la sat”, au afirmat reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar, într-un comunicat de presă.

Complexul este situat la 10 km de Piaţa Unirii, în apropierea şoselei Alexandriei, iar apartamentele sunt disponibile şi prin programul naţional „Prima Casă”.

Prima fază a proiectului rezidenţial, un complex de 12 blocuri cu 575 de apartamente, reprezintă o investiţie de 34,4 milioane de euro.

Tagor este dezvolatorul mai multor proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Pipera, Timişoara, Oradea şi Arad, compania fiind deţinută şi condusă de Ofer Lieberson.

Dezvoltatorul este partenerul operaţional pe piaţa locală al Patron Capital, un fond de investiţii britanic cu active de peste 5 miliarde dolari.