Corporate-Tennis-Open

Oamenii de afaceri, invitaţi la turneul de tenis „Corporate Tennis Open”

31.05.2017

BusinessMark a lansat o invitaţie pentru reprezentanții mediului de afaceri să participe la turneul de tenis „Corporate Tennis Open”, care va avea loc pe 10-11 iunie și 17-18 iunie 2017 la Pescariu Sports & Spa din București. Astfel, pe data de 10 iunie, jucătorii sunt invitați, începând cu ora 20:00, la cocktail-ul oficial al turneului, care va avea loc în lounge barul clubului The Gallery, din incinta Pescariu Sports & Spa.

Pe parcursul celor două weekend-uri, oamenii de afaceri au ocazia să-și demonstreze abilitățile sportive, să facă networking și să concureze pentru un loc pe podiumul competiției.

Reprezentanții mediului de business se pot înscrie la următoarele categorii: echipe, simplu masculin, simplu feminin, dublu. Tragerea la sorți a tablourilor de concurs va avea loc pe 8 iunie, iar programul complet de desfăşurare al meciurilor va fi anunțat pe data de 9 iunie 2017. Printre companiile înscrise pană în prezent se număra: Bancpost, Oscar Downstream, Biroul de Credite, KPMG România, Redbull, Optim Project Management, Red Bull, The Social Incubator, Holograma 3D, Danfoss.

Turneul de tenis se desfășoară în două etape: cea a grupelor și etapa finală. În primul weekend se desfășoară meciurile din grupe, care se vor disputa în sistem „fiecare cu fiecare”. Echipele și jucătorii care se califică în etapa finală vor concura în cel de-al doilea weekend pentru câștigarea trofeelor puse în joc.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

 

Citiți și despre: