Obligatiuni Alive Capital

Alive Capital lansează un plasament privat de obligaţiuni. Ce fonduri vrea să atragă compania?

28.10.2020

Obligaţiuni Alive Capital. Furnizorul de energie electrică Alive Capital are în plan ca în perioada următoare să atragă 10 milioane de lei printr-un plasament privat de obligaţiuni, cu o dobândă anuală de 8%.

Obligaţiuni Alive Capital. Investiţii

Fondurile atrase vor fi investite în zona de producere a energiei electrice din surse regenerabile şi în zona de suport tehnic a activităţilor de servicii integrate, aferente producerii şi vânzării de energie electrică.

Oferta de obligaţiuni se va adresa unui număr de 149 de investitori, atât individuali cât şi instituţionali. După derularea operaţiunii, titlurile vor fi listate la Bursa de Valori Bucureşti.

Obligaţiuni Alive Capital. Ce spune conducerea companiei?

„Scopul nostru de a excela în domeniile în care activăm – furnizare de servicii integrate, energie regenerabilă şi furnizare de energie electrică – poate fi realizat numai prin multă muncă, perseverenţă şi corectitudine. Întotdeuna urmărim să realizăm la standarde cât mai înalte şi în timp util activităţile noastre, cu scopul primordial de a satisface toţi clienţii şi de a dezvolta şi consolida relaţii de parteneriat de lungă durată cu aceştia”., a declarat Giacomo Billi, fondator şi CEO al companiei.

Alive Capital gestionează 470 MW putere instalată în capacităţi de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

Obligaţiuni Alive Capital. Cifra de afaceri

Cifra de afaceri realizată în anul 2019 este de 175,6 milioane lei, cu un profit net de 11 milioane lei. Compania estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de 203 milioane lei şi un profit net de 14,9 milioane lei.

Intercapital Invest asistă compania în derularea plasamentului

Consultantul care va asista compania în vederea derulării plasamentului privat şi listării la Bursa de Valori Bucureşti este Intercapital Invest.

„Credem în potenţialul pieţei de capital din România şi suntem convinşi de faptul că investitorii au la dispoziţie oportunitatea de plasare a economiilor la o dobândă atractivă, într-o companie cu rezultate financiare absolut remarcabile şi dintr-un sector de industrie cu perspective mari de creştere. Bursa este o alternativă de finanţare tot mai atractivă pentru companii şi ne aşteptăm la cât mai multe companii interesate să facă acest pas”, a declarat Mihaela Stoica, director general, Intercapital Invest.

Citeşte şi DPD România face angajări. Câte locuri de muncă oferă compania?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Alive Capital lansează un plasament privat de obligaţiuni. Ce fonduri vrea să atragă compania?

  1. Pingback: Alive Capital lansează un plasament privat de obligaţiuni. Ce fonduri vrea să atragă compania? – Reporter

Comentariile nu sunt permise.