Stiri: Logistica

Obligatiuni Ansett Logistics

Obligaţiunile Ansett Logistics, intră la tranzacționare la BVB

15.09.2021

Obligaţiuni Ansett Logistics. Bursa de Valori București a anunţat că miercuri, 15 septembrie, obligațiunile Ansett Logistics în valoare de 500.000 de euro intră la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare sub simbolul bursier ANS26E.

Ansett Logistics este un transportator feroviar de mărfuri cu peste 15 ani experiență.

Obligaţiuni Ansett Logistics. Plasament privat

Compania a vândut în cadrul unui plasament privat derulat în aprilie a.c. un număr de 5.000 de obligațiuni corporative garantate, neconvertibile, dematerializate, cu o valoare nominală de 100 euro.

Ansett Logistics a atras de la 29 de investitori suma totală de 500.000 de euro, destinată finalizării achiziției unui număr de 125 de vagoane de transport ciment și mărirea capitalului de lucru necesar activității de transport pe calea ferată.

Rata anuală a cuponului

Obligațiunile au scadență la 29 aprilie 2026 și o rată anuală a cuponului fixă de 8%, plătibilă trimestrial. Plasamentul privat de obligațiuni și listarea au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

„Echipa Ansett Logistics va sună pe 15 septembrie clopoțelul Bursei de Valori București cu ocazia începerii tranzacționării obligațiunilor companiei la bursă. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele de social media ale BVB Facebook, YouTube și LinkedIn”, au anunţat reprezentanţii Bursei de Valori Bucureşti.

Citeşte şi Agroland Agribusiness, obligaţiuni de 10 milioane de lei