Stiri: Logistica

Obligatiuni Autonom Services

Autonom Services listează primele obligațiuni la BVB

08.12.2021

Obligaţiuni Autonom Services. Bursa de Valori București (BVB) informează că astăzi, 8 decembrie 2021, Autonom Services a listat pe Piața Reglementată a Bursei primele obligațiuni corelate cu obiective de sustenabilitate.

Obligaţiuni Autonom Services. 48 milioane de euro

Obligațiunile, în valoare totală de 48.030.000 euro, se vor tranzacționa sub simbolul bursier AUT26E.

Emisiunea AUT26E face parte dintr-un program de ofertă prin care compania poate emite în mod repetat, în următorii 5 ani, obligațiuni cu o valoare nominală totală de până la 250 milioane de euro.

Compania a vândut în cadrul unui plasament privat un număr de 4.803 obligațiuni nominative, neconvertibile și negarantate, cu o valoare nominală de 10.000 de euro și cu scadența la 23 noiembrie 2026.

Rata dobânzii este fixă

Rata dobânzii este fixă, de 4,11%, ajustabilă potrivit mecanismului de step up cu 0,30 puncte procentuale pe an în cazul neîndeplinirii obiectivelor de performanță în sustenabilitate detaliate în prospectul de listare.

Plasamentul privat și listarea obligațiunilor au fost realizate cu sprijinul BRD în calitate de Coordonator Unic al Programului și Aranjor al emisiunii de obligațiuni și al BT Capital Partners în calitate de grup de distribuție. Casa de avocatură RTPR a fost consultantul legal al tranzacției, iar Ernst & Young auditorul financiar al emitentului.

Citeşte şi Agroland Agribusiness, obligaţiuni de 10 milioane de lei