Stiri: IT&C

Evoluție BVB ianuarie - septembrie 2023.

Obligațiunile Bittnet Systems intră la tranzacționare pe 7 martie 2023

06.03.2023

Obligațiuni Bittnet Systems. Bursa de Valori București (BVB) a anunțat că marți, 7 martie, intră la tranzacționare obligațiunile Bittnet Systems S.A., pe Piața Reglementată a Bursei de Valori București, în valoare de peste 2 milioane de euro.

Simbol bursier

Obligațiunile companiei se vor tranzacționa sub simbolul bursier BNET26E. Bittnet Systems este o companie cu capital românesc ce activează în domeniul IT.

Bittnet Systems a debutat pe Piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București în 2015, ca mai apoi, în 2020 să facă transferul pe Piața Reglementată a BVB, fiind primul emitent din sectorul IT prezent pe segmentul principal al bursei.

Obligațiuni Bittnet Systems. Plasament privat

Bittnet Systems a derulat un plasament privat de vânzare de obligațiuni, în perioada 21 – 27 decembrie 2022, în cadrul căruia au participat 53 de investitori. Compania a vândut un număr de 20.596 obligațiuni corporative, denominate în euro, dematerializate, neconvertibile și negarantate, cu o valoare nominală a unei obligațiuni de 100 euro.

Obligațiunile au o maturitate de 3,5 ani, cu scadență la data de 30.06.2026 și o rată a cuponului de 9% pe an, cu plată trimestrială.

Asigurarea nevoilor generale de finanțare a grupului

Fondurile atrase în urma emisiunii de obligațiuni vor fi utilizate pentru asigurarea nevoilor generale de finanțare a grupului, inclusiv rambursarea principalului aferent emisiunilor de obligațiuni scadente pe parcursul anului 2023, precum și finanțarea parțială sau totală a achiziției de părți sociale în companii noi, care să se alăture grupului. Plasamentul privat și listarea obligațiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Citește și Bittnet vrea să preia Dataware Consulting. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței