Stiri: Finante

Citeşte şi Agroland Agribusiness, obligaţiuni de 10 milioane de lei

Obligațiunile BRK Financial Group intră la tranzacţionare pe 26 octombrie 2021

26.10.2021

Obligațiuni BRK Financial Group. Prima emisiune de obligațiuni a BRK, de 25 milioane de lei, intră la tranzacționare pe 26 octombrie. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că marți, 26 octombrie, prima emisiunea de obligațiuni a BRK Financial Group (BRK) intră la tranzacționare pe Piața Reglementată sub simbolul bursier BRK26.

Obligațiuni BRK Financial Group. Fonduri atrase de la investitori

BRK Financial Group a atras de la investitorii din piața de capital 25 milioane de lei.

Fondurile vor asigura capitalul de lucru pentru extinderea activității de market-making și diversificarea portofoliului de produse structurate. BRK este primul și singurul intermediar listat la Bursă.

250.000 de obligațiuni corporative

BRK a vândut către 59 de persoane fizice și juridice, în cadrul unui plasament privat derulat în luna august, un număr de 250.000 de obligațiuni corporative, negarantate, neconvertibile. Obligațiunile au o valoare nominală de 100 lei. Maturitate este de 5 ani și un cupon de 7,6% pe an plătibil trimestrial.

De asemenea, Bursa de Valori Bucuresti a anunţat ca joi, 21 octombrie, au intrat la tranzacționare patru produse structurate emise de BRK Financial Group (BRK), cu activ suport contractul futures Light Sweet Crude Oil.

Citeşte şi Agroland Agribusiness, obligaţiuni de 10 milioane de lei