Slide

Stiri: Companii

Obligatiuni Crama La Salina

Obligațiunile Crama La Salina intră la tranzacţionare la BVB

22.06.2022

Obligațiuni Crama La Salina. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că joi, 23 iunie, intră la tranzacționare obligațiunile Crama La Salina, în valoare de 2 milioane de euro, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al BVB.

Simbolul bursier ISSA26E

Obligațiunile se vor tranzacționa sub simbolul bursier ISSA26E. Crama La Salina este un producător de vin din Turda, care gestionează 42 de hectare aflate pe Dealurile Durgău.

Obligațiuni Crama La Salina. Plasament privat

Crama La Salina a derulat la sfârșitul anului trecut un plasament privat de vânzare de obligațiuni, în cadrul căruia au participat 41 de investitori dintre care 40 de persoane fizice și o persoană juridică. Compania a vândut 20.000 de obligațiuni garantate, neconvertibile, dematerializate, cu o valoare nominală a unei obligațiuni de 100 Euro.

Subscrierile din cadrul ofertei s-au realizat la valoarea nominală. Obligațiunile au o maturitate de 5 ani, cu scadență la 10 decembrie 2026 și o rată a cuponului de 8% pe an, cu plată trimestrială.

Producția de vinuri și organizarea de evenimente de promovare

Fondurile atrase în urma emisiunii de obligațiuni vor fi utilizate pentru producția de vinuri și organizarea de evenimente de promovare și vânzare în proximitatea culturii de vie, precum și pentru extinderea cramei, realizarea de noi dotări, echiparea cu un laborator de analize, achiziția de butoaie, tancuri de inox și pompe.

Plasamentul privat și listarea obligațiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Citeşte şi Ce sunt obligaţiunile corporative?