Stiri: Finante

Obligatiuni Libra Internet Bank

O nouă emisiune de obligațiuni Libra Internet Bank intră la tranzacționare la BVB

02.12.2021

Obligațiuni Libra Internet Bank. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că vineri, 3 decembrie, intră la tranzacționare obligațiunile Libra Internet Bank, în valoare de 40 milioane de euro. Obligațiunile se vor tranzacționa pe Piața Reglementată sub simbolul bursier LIBRA28E.

Obligațiuni Libra Internet Bank. Plasament privat

Libra Internet Bank a vândut în cadrul unui plasament privat derulat anul acesta, în 22- 23 septembrie și 11 noiembrie, un număr de 400 de obligațiuni senioare eligibile MREL, nominative, dematerializate, negarantate și neconvertibile, denominate în euro, în valoare totală de 40 milioane de euro. Obligațiunile LIBRA28E au o valoare nominală de 100.000 euro, cu scadența de 7 ani, la 28 septembrie 2028, și o rată a cuponului fixă de 4,25% pe an.

Intermedierea ofertei

Intermedierea ofertei a fost realizată de către Raiffeisen Bank, în calitate de coordonator global și manager, și Alpha Bank România, în calitate de manager, iar listarea obligațiunilor la BVB s-a făcut cu sprijinul Alpha Bank România. Asistența juridică a fost acordată emitentului de către firma internațională de avocatură CMS.

„Echipa Libra Internet Bank va suna pe 3 decembrie clopoțelul Bursei de Valori București cu ocazia începerii tranzacționării obligațiunilor companiei la bursă”, a anunţat BVB.

Citeşte şi Agroland Agribusiness, obligaţiuni de 10 milioane de lei