Stiri: Agricultura

Obligatiuni Norofert

Obligaţiunile Norofert au intrat la tranzacţionare

05.06.2020

Obligaţiuni Norofert. Bursa de Valori Bucureşti a anunţat că astăzi, 5 iunie 2020, obligaţiunile emise de Norofert au intrat la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB. Mai exact, acest lucru are loc la trei luni de la listarea companiei pe piaţa AeRO.

Obligaţiuni Norofert. 93 de investitori

Obligaţiunile companiei au fost cumpărate într-un plasament privat de 93 de investitori, dintre care 88 persoane fizice şi cinci legal entities.

Plasamentul privat şi admiterea la tranzacţionare a obligaţiunilor au fost asistate de Tradeville, în calitate de Consultant Autorizat.

Obligaţiuni Norofert. Extinderea pe piața din Statele Unite

Compania are în plan să utilizeze fondurile atrase pentru extinderea pe piaţa din SUA. Mai exact, este vorba de omologarea produselor pentru a putea intra pe piaţa americană.

De asemenea, Norofert intenţionează să utilizeze fondurile atrase ca şi capital de lucru pentru a putea susţine cererea în continuă creştere pentru produsele companiei, precum şi portofoliul în creştere al serviciilor şi liniilor de produse.

Obligaţiuni Norofert. Principalul producător de îngrășăminte organice din România

Norofert Group, înființată în 2000, este principalul producător de îngrășăminte organice din țara noastră.

Compania deține o cotă de aproximativ 30% din piața locală de inputuri pentru agricultură ecologică.

În plus, grupul avea, în 2019, 21 de angajați în cele trei companii din grup:

  • Norofert Eco
  • Norofert Organics
  • Norofert Fitofarma

Compania este un jucător experimentat pe piața agriculturii ecologice.

Norofert a dezvoltat o tehnologie proprie, numită Bio Chain, care utilizează numai materii prime de origine vegetală și animală, componente bacteriene și microorganisme ca ingrediente în produsele sale. Pe lângă îngrășămintele bio, compania produce și fitosanitare organice, cum ar fi insecticide și fungicide, fertilizatoare foliare și tratament de sămânță.

Citeşte şi Industria turismului, lovită din plin de pandemia de coronavirus. Cele mai afectate companii