Stiri: Companii

Tranzacții BVB ianuarie – august 2022

Obligațiunile Stanleybet Capital se listează la BVB

04.02.2022

Obligațiuni Stanleybet Capital. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că vineri, 4 februarie, intră la tranzacționare obligațiunile Stanleybet Capital, în valoare de 20 milioane de lei. Obligațiunile se vor tranzacționa pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare sub simbolul bursier SBET24. Emitentul este o societate de tip holding care integrează și coordonează un grup de companii, respectiv o rețea de agenții de pariere sportivă și slot machines, cazinouri electronice și pariere sportivă și jocuri de noroc în mediul online.

Brandul Stanleybet este prezent în România din 2004, iar brandul Game World este prezent începând cu 1999.

Obligațiuni Stanleybet Capital. Plasament privat

Stanleybet Capital a vândut în cadrul unui plasament privat derulat la începutul lunii august 2021 un număr de 200.000 de obligațiuni corporative nesubordonate, neconvertibile și negarantate către un număr de 127 de investitori. Obligațiunile au o valoare nominală de 100 lei, cu scadența la 10 august 2024. Rată cuponului este de 10% pe an, cu plată semestrială.

Strategia de dezvoltare

Fondurile atrase vor finanța strategia de dezvoltare a afacerii și consolidarea poziției în industria de profil. Plasamentul privat și listarea obligațiunilor au fost realizate cu sprijinul Goldring.

Citeşte şi Decizii luate de BVB în ședință extraordinară