Traficul aerian in 2020

Oferte Air France KLM 2019: 50% reducere pentru 80 de destinații

23.08.2019

Oferte Air France KLM 2019. Compania anunță peste 80 de destinații din toată lumea reduse cu până la 50%. Mai exact, AIR FRANCE și KLM anunță lansarea campaniei promoționale de toamnă, cu reduceri la biletele de avion de până la 50%.

Oferte Air France KLM 2019. O listă extinsă de destinații

Pasagerii vor putea alege dintr-o listă extinsă de destinații din aproape toată lumea. Este vorba de peste 80 de destinații intercontinentale dar și europene.

Prețurile reduse sunt valabile până pe 5 septembrie 2019 și vizează destinații din:

 • America de Nord
 • America de Sud
 • Asia
 • Africa
 • insulele exotice din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Oferte Air France KLM 2019. Cel mai mic preț

Japonia este vedeta destinațiilor din zona Asiei pentru turiștii români. Ei optează în număr din ce în ce mai mare să exploreze metropolele Japoniei, în special Tokyo și Osaka.

Prețul pentru un bilet de avion București – Tokyo începe de la 568 euro, zbor dus-întors, în perioada promoției. Alte destinații asiatice la prețuri foarte bune sunt Delhi de la 418 euro, Singapore de la 518 euro și Hong Kong de la 538 euro, preț valabil pentru zborurile dus-întors.

Oferte Air France KLM 2019. Zanzibar

Zanzibar este una dintre cele mai căutate destinații din Africa pentru turiștii români care profită de prețurile mici la cazare și de multitudinea de activități disponibile. Prețul din perioada promoției pornește de 569 euro, în scădere cu peste 35% față de restul anului.

Oferte Air France KLM 2019. Africa de Sud

Africa de Sud este o altă destinație cerută de români. Biletele de avion spre Johannesburg sunt disponibile de la 609 euro, iar pentru Cape Town de la 639 euro.

Oferte Air France KLM 2019. America de Nord

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la:

 • 429 euro pentru Miami și Los Angeles
 • 529 euro pentru New York
 • 599 euro la Philadelphia

Oferte Air France KLM 2019. Brazilia

Pasionații de călătorii care vor să ajungă în Brazilia, au la dispoziție bilete începând de la 518 euro de persoană, dus-întors, în Rio de Janeiro și Sao Paolo, incluzând o reducere de -35% față de prețul normal al biletului.

Oferte Air France KLM 2019. Insule exotice

Pasagerii AIR FRANCE pot profita și de ofertele către Mauritius de la 539 euro și către Punta Cana și Saint Martin de la 769 euro, zboruri dus-întors.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibilă până pe 5 septembrie 2019, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2020. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Cele mai mici tarife nu includ și bagajul de cală. Acestea sunt diponibile pe:

 • www.airfrance.ro
 • www.klm.ro
 • la agențiile de turism și tour operatorii autorizați

Citește și StartUP Nation 2018-2019. BCR a susținut 2.500 de antreprenori

 

 

 

 

Citiți și despre:

 • Air France lansează o campanie promoționalăAir France lansează o campanie promoțională Începând de astăzi, Air France lansează o campanie promoțională cu prețuri reduse cu până la 40% pentru 40 de destinații intercontinental. Astfel, clienţii companiei își pot rezerva bilete la prețuri reduse […]
 • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
 • eSky Group îşi continuă expansiunea, în ciuda pandemieieSky Group îşi continuă expansiunea, în ciuda pandemiei Destinaţii eSky Group. În pofida pandemiei de coronavirus, în 2020, eSky Group își continuă strategia de expansiune geografică, intrând pe un nou continent, Asia. Singapore, Malaysia și Hong Kong sunt primele […]
 • Reduceri importante la AIR FRANCE KLMReduceri importante la AIR FRANCE KLM AIR FRANCE KLM a lansat o campanie promoțională la numeroase destinații intercontinentale, dar și europene, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%. Pasagerii companiei pot explora continentele […]
 • Promotii Air France KLM: Cele mai ieftine bilete de avionPromotii Air France KLM: Cele mai ieftine bilete de avion Promoţii Air France KLM: Compana aeriană lansarea unei campanii promoţionare de toamnă. Cei interesaţi pot cumpăra bilete de avion cu preţuri reduse în peste 100 de destinații din toată lumea. Clienţii Air […]