Office Shoes anunţă reduceri de până la 50%, în acest weekend

27.11.2015

Magazinul de încălţăminte Office Shoes derulează în perioada 26-29 noiembrie campania Black Friday Weekend, în cadrul căreia vor exista numeroase reduceri de până la 50% reducere. Retailerul pregăteşte preţuri tentante pentru toată familia, având în portofoliu produse pentru femei, bărbaţi şi copii, de la branduri precum Timberland, Tommy Hilfiger, Caterpillar, Converse, New Balance, Hunter, Palladium, Skechers sau Polo Ralph Lauren, iar pentru această ediţie de Black Friday sunt estimate vânzări cu 60% mai mari faţă de cea precedentă.

Pentru a-şi cumpăra lucrurile dorite cât mai eficient, Office Shoes îşi sfătuieşte clienţii să urmărească produsele din timp. Ofertele Office Shoes se adresează întregii familii: femeile au o varietate de produse cu preţuri cuprinse între 77 şi 1.099 de lei, bărbaţii pot găsi ceea ce-şi doresc cu un buget de la153 la 989 de lei, iar pentru copii sunt disponibile încălţări care variază între 89 şi 499 de lei.

În grila de produse a Office Shoes se regăsesc 21 de branduri comercializate cu preţuri variate, care se mulează pe nevoie întregii familii, existând încălţări pentru femei, bărbaţi şi copii.

Cei interesaţi pot achiziţiona produsele Office Shoes atât în mediul online, cât şi la magazinele deschise în Bucureşti, Brăila, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Timişoara, Braşov şi Târgu Mureş.