Stiri: Logistica

Oficiu Postal Domnesti

Poșta Română deschide un nou oficiu poştal

23.09.2020

Oficiu Poștal Domnești. Poșta Română a inaugurat noul Oficiu Poștal Rural Domnești, prin relocarea din vechiul sediu, într-o clădire nouă, construită de primăria din localitate. Compania Naţională Poşta Română vine, prin urmare, în întâmpinarea celor peste 12.000 de locuitori ai localităţii Domnești care vor fi deserviți de:

  • un diriginte
  • doi oficianți
  • cinci factori poștali

Oficiu Poștal Domnești. Program de funcţionare

Oficiul va funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 16.00. Noua unitate a Poştei Române se află pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 75, Domnești, jud. Ilfov.

Noul centru va fi disponibil atât pentru prestaţii clasice poştale, contracte de prestări servicii poştale, cât şi pentru serviciile de curierat rapid Prioripost.

Ce spune directorul Poştei Române?

“Ne-am dorit să aducem locuitorilor acestei comunități în continuă dezvoltare, un sediu nou, curat și dotat cu toate facilitățile pentru a eficientiza fluxul de lucru cu clienţii şi timpii de aşteptare în oficiu. De asemenea, ne-am dorit să oferim angajaților noștri un mediu de lucru modern și confortul necesar pentru a-și desfăsura activitatea în condiții profesionale optime”, a declarat Horia Grigorescu, Director General.

Citeşte şi Topul celor mai bogate judeţe din România