Stiri: Retail

Oglindă LETTAN IKEA

IKEA: Oglindă LETTAN, rechemată în magazine. Care este motivul?

13.01.2023

Oglindă LETTAN IKEA. Retailerul IKEA anunță o campanie de rechemare în vederea reparării pentru anumite oglinzi LETTAN, ca urmare a ruperii accesoriilor de fixare pe perete. Compania îndeamnă toți clienții care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit.

Siguranța clienților

Siguranța clienților este prioritatea principală pentru IKEA. Așadar, compania anunță o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) și inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete.

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute.

Oglindă LETTAN IKEA. Unele dintre accesoriile de fixare s-au rupt

”În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dus la căderea neașteptată a unor oglinzi. Prin urmare, îndemnăm toți clienții care dețin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze și să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit.

Accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la (021-407.45.32), pentru a comanda numărul necesar de accesorii de fixare, de schimb, cu numărul de articol 139298/1.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această campanie de rechemare în vederea reparării”, conform retailerului.

 

Citește și 27,5 miliarde de euro, afacerile cumulate ale celor peste 6.000 de magazine ale marilor retaileri