Okazii.ro a introdus un nou instrument pentru categoria Auto

21.01.2016

Utilizatorii Okazii.ro interesaţi să vândă sau să cumpere produse din categoria Auto-moto, piese şi accesorii au acum posibilitatea de a folosi un nou instrument – cererea de ofertă. Prin intermediul acesteia, cumpărătorii pot solicita oferte şi pentru produse care nu sunt listate în cadrul site-ului.

Astfel, aceştia pot găsi mai simplu şi mai rapid produsele de care au nevoie prin intermediul cererii de ofertă. Dacă la căutările făcute pe site nu au identificat produsele dorite, au posibilitatea de a solicita oferte de la vânzători.

Cererile cumpărătorilor vor ajunge în mod automat la toţi vânzătorii de pe Okazii.ro care şi-au activat acest serviciu. Pentru a răspunde la o cerere de oferta, vânzătorul are două posibilităţi: indicarea unui produs pe care îl are deja la vânzare pe Okazii.ro sau adăugarea unui nou produs pe site (produsele pot fi adăugate foarte uşor, printr-o variantă simplificată de punere în vânzare). În acest fel, vânzătorul poate încheia un număr sporit de tranzacţii, chiar şi cu produse pe care le are în stoc şi pe care, la solicitarea cumpărătorului, le poate adăuga imediat pe site, ca răspuns la o cerere de ofertă.

De remarcat este faptul că vânzătorii îşi pot activa în mod gratuit în cont serviciul cerere de ofertă, iar cumpărătorii pot administra, compara şi selecta direct din cont ofertele primite, având astfel şanse sporite de a încheia cele mai avantajoase tranzacţii.

Noul serviciu s-a bucurat de succes încă din primele zile de funcţionare şi peste 200 de vânzători din categoria Auto au deja activă în cont secţiunea dedicată cererilor de ofertă.

Serviciul se adresează atât vânzătorilor de piese auto, accesorii auto şi anvelope (noi sau second hand), cât şi magazinelor de specialitate, parcurilor de dezmembrări sau service-urilor auto. Este încă un pas făcut de Okazii.ro, care deschide noi posibilităţi de realizare a unor tranzacţii satisfăcătoare pentru toţi utilizatorii.

 

 

Citiți și despre: