Okazii.ro lansează o campanie de reduceri. Ce produse vor avea preţuri mai mici?

11.11.2015

Okazii.ro a pregătit o perioadă extinsă de reduceri şi oferte speciale, mii de produse fiind oferite la cele mai mici prețuri din piață. Site-ul s-a pregătit din timp cu cele mai bune discount-uri şi a anunţat că perioada reducerile începe mai devreme, cu Green Days Okazii.ro.

Campania Green Days a început pe 9 noiembrie și, timp de două săptămâni, va promova produsele cu cele mai mici prețuri din următoarele categorii: Articole copii, Electro&Gaming, Fashion, Auto, Telefoane mobile, Tablete, Laptopuri, Accesorii Laptop, Accesorii GSM, Drone, Brățări fitness, Smartwatch, Sport, Casă și Grădină.

Pentru această campanie sunt selectate cele mai bune oferte de la vânzători de încredere.

„Sprijinim ofertele corecte, cu prețuri care nu sunt “umflate” artificial înaintea campaniilor de reduceri. Campania este actualizată zilnic și aduce în prim plan mii de produse cu cele mai mici prețuri din piață, care îndeplinesc câteva criterii simple pentru a deveni oferte cu adevărat avantajoase pentru cumpărători”, au afirmat reprezentanţii site-ului.

Alături de partenerii săi, sute de magazine online și vânzători independenți, Okazii.ro oferă cumpărătorilor și anul acesta posibilitatea de a cumpăra foarte convenabil produse aflate în topul căutarilor pe site. Toți utilizatorii se pot bucura, în plus, de un mediu de tranzacționare sigur, în care pot avea și alte avantaje precum Garanția de Livrare sau livrare gratuită pentru o serie de produse.

Totodată, luna noiembrie va continua pe Okazii.ro cu o nouă campanie care va aduce oferte-surpriză, cu discount-uri atrăgătoare pentru cumpărători, dar și noi oportunități pentru vânzători.

Citiți și despre: